Välituntivalvonta

Kullekin opetushenkilökunnan jäsenelle ja muullekin Ritaharjun monitoimitalon henkilöstölle on merkitty välituntivalvontoja. Lista valvontavuoroista löytyy kahvihuoneen seinältä ja solun perehdyttämismateriaalista. Huomaathan, että valvontavuoroja voidaan vaihtaa vain saman ammattiryhmän edustajan kanssa vastuuseikkojen vuoksi.

Ulkovalvonta:

Valvonnassa on tärkeää olla ajoissa paikalla. Ulkovalvonnassa valvoja pukee päälleen keltaiset liivit. Valvontaliivit löytyvät sisäpihan puoleisesta tuulikaapista. Kullekin valvojalle on määritelty oma vastuualue ulko- tai sisävalvonnassa.

Potkulautoja/skuutteja saa käyttää vain aidatulla ja asvaltoidulla pelialueella. Tällöin pitää olla kypärä päässä. Kypärä tulee olla päässä talvella myös luistelukentällä riippumatta siitä onko lapsilla tai nuorilla luistimet vai kengät jalassa. Ulkovälituntivälineet löytyvät varastosta. Laatikossa on tieto kaikkien liikuntavälineiden määrästä. Kaikki välineet kerätään välitunnin päättyessä takaisin laatikkoon ja viedään varastoon.

Välituntien pakkasraja on 20 astetta. Välituntivalvontalistaan on merkitty tummennetulla henkilö, joka on vastuussa lämpötilan tarkistamisesta ja mahdollisen sisälläolon ilmoittamisesta keskusradion kautta.

Sisävalvonta

Sisävalvonnassa katsotaan, että oppilaat ovat ulkovälitunnit ulkona. On myös tärkeää katsoa, että järjestys säilyy oppilaiden tullessa välitunnin päättyessä sisälle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s